Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Δήμος Γρεβενών-Ο τόπος μας

Top of page

Γράφει ο Δημήτρης Βακρατσάς
Είναι από τις περιοχές που εύκολα δείχνεις ιδιαίτερη προτίμηση Χειμώνα Και Καλοκαίρι για Κάποια εξόρμηση με την Παρέα σου, την Οικογένεια σου αλλά και μόνος σου αν θές να ζήσεις την μοναδική φύση που διαθέτει.
Ο Τουρισμός στον Δήμο Γρεβενών διαφέρει. Φιλόξενοι άνθρωποι έτοιμοι να σε υποδεχτούν και να σου προσφέρουν την δική τους φιλοξενία σε παραδοσιακούς ξενώνες και καταλύματα της περιοχής αλλά και στις ταβέρνες και τους χώρους αναψυχής, Άνθρωποι της καθημερινότητας που ζούνε στον Τόπο που Γεννήθηκαν και μεγάλωσαν και θέλουν να τον βλέπουν να αναπτύσσεται.
Πέτρινα Γεφύρια, μνημεία και εκκλησίες, πανέμορφα ορεινά χωριά που το καθένα έχει την δική του μαγευτική ομορφιά, η Βάλια Κάλντα αλλά και το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας είναι μέρη που πρέπει να τα επισκεφτούμε και να αποδράσουμε σε ένα περιβάλλον μέσα στην καρδιά της Πίνδου.
Στον Δήμο Γρεβενών μπορείς να ζήσεις Αυτό που ζητάς…ειδικότερα τώρα το χειμώνα με τα υπέροχα χιονισμένα τοπία. .ανακάλυψε τον και ταξίδεψε σε μία διαφορετική διαδρομή η οποία σε μεταφέρει στην δράση και την εμπειρία.
Μία διαδρομή που όταν την επισκέπτεσαι συχνά και είναι ξεχωριστή στέκεται η αφορμή για να εκφράσεις αυτό που έχεις ζήσει και ανακαλύψει με τον δικό σου τρόπο..
Η Δυτική Μακεδονία έχει Τουρισμό και Πρέπει να τον στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις.
Πηγη:Star-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου